Bij CustomYou kunt u terecht voor alle aspecten rondom een website.
Het maken van een website gaat verder dan alleen het ontwerpen, hierbij kunt u denken aan:

  • Grafisch design
  • Realisatie
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Website snelheid optimalisatie
  • Social Media
  • Onderhoud

Grafisch design

Niet alleen uw website bepaalt het gezicht van uw bedrijf, ook uw huisstijl geeft de professionaliteit van uw organisatie weer. Naast het realiseren van uw website, is het ook mogelijk  uw logo, visitekaartje, factuurpapier, briefpapier etc. door ons te laten verzorgen.

Realisatie

Als u zich gaat oriënteren op de realisatie van uw website komen daar veel aspecten bij kijken. Wij lopen al deze aspecten samen met u door en bespreken de zaken die van belang zijn voor de realisatie van uw website. Omdat u zekerheid wilt over uw website, kiest u voor een bedrijf dat past bij u en uw visie. Voor meer informatie kunt u kijken bij  “Website op maat”.

Zoekmachine optimalisatieDiensten SEO

Omdat u wilt dat uw website goed gevonden wordt en uw website aansluit op de wensen van de bezoekers, doen wij er alles aan om uw website zo hoog mogelijk te laten scoren in zoekmachines.

Hiervoor moet uw website voldoen aan de eisen die zoekmachines stellen. Een steeds belangrijker aspect hierin wordt Social Media. Ook Google heeft begin 2015 bijvoorbeeld aangekondigd dat responsive design meetelt in de ranking van een website. Denk hierbij aan een gebruiksvriendelijke website voor de mobiele telefoon.

Website snelheid optimalisatie

Een trage website is niet bevorderlijk voor uw bezoekers. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw website goed gevonden wordt, maar ook dat uw website optimaal presteert. Wij optimaliseren uw website en halen er alles uit.

Realisatie van een geoptimaliseerde website kan o.a door:
GZIP compressie, CSS en JavaScript minimaliseren, schone code, pagina cache en JavaScript optimalisatie.

De snelheid van uw website heeft veel invloed op het conversiepercentage. Bij een trage website haakt een bezoeker snel af.

SDiensten Social Mediaocial Media

Social Media krijgt een steeds grotere invloed op uw website en op uw zoekresultaten. Denk hier bij aan een bedrijfspagina op Google+, een pagina op Facebook en een Twitter account. Wist u dat u Social Media met uw website gekoppeld kan worden? Als u een nieuwsbericht of een blogartikel plaatst wordt dit automatisch gedeeld op de verbonden sociale netwerken.

 

Onderhoud

Net zoals uw auto onderhoud nodig heeft, is dat bij een website niet anders. Het onderhoud van uw website bestaat uit:
Beveiliging, het voorkomen van spam of hack aanvallen, het altijd beschikbaar hebben van een back-up. het updaten van CMS, plug-ins, extensions etc. Dit is nog maar een selectie van het onderhoud dat wij uitvoeren. Voor meer informatie kunt u kijken bij “Onderhoudscontract“.

Bent u nieuwsgierig geworden welke diensten wij u kunnen aanbieden? Neem vrijblijvend contact op.