ATV Specialist

atv specialist

ATV specialist

Bij ATV Specialist gaan ze uitsluitend voor topkwaliteit. Wilt u een quad kopen die perfect aansluit bij uw wensen en eisen? Atv specialist adviseert u graag over de diverse merken, uitvoeringen en technische eigenschappen. Of het nu gaat om een nieuwe quad of om een tweedehands quad.

De merken die in het assortiment het best zijn vertegenwoordigd, zijn Can-am Polaris, Yamaha TGB, en Kymco maar ook Kawasaki, Honda, en Suzuki, kan ATV specialist leveren. Betrouwbare merken met modellen van een uitstekende kwaliteit die bovendien laag in de onderhoudskosten zijn. En niet geheel onbelangrijk: ze hebben ook nog eens een fantastisch design. Een perfecte combinatie van eigenschappen.

Website

De website van ATV specialist is een combinatie van twee winkel functionaliteiten. De catalogus kant van de website, waar diverse merken worden weergegeven met hun quads, maar ook occasions hun plek gevonden hebben.
En de kant waar onderdelen, accessoires en uitbreidingen van en voor quads besteld kunnen worden.

Verder vind u op de website ook de benodigde informatie rondom quads, zoals regelgeving, onderhoud en financiering.

De website is een volledige responsive WordPress website die gebruikt maakt van WooCommerce  voor de ondersteuning van de webwinkel.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen ? Neem contact op via onderstaand contact formulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.