Schildersbedrijf Vriedok

Schildersbedrijf Vriedok

Schildersbedrijf Vriedok

Schildersbedrijf Vriedok voert zowel klein- als groot onderhoud uit. Een schildersbedrijf met ruim 10 jaar ervaring, die het schildersvak verstaat op alle gebieden, aangevuld met diverse specialiteiten.

Website

Een nieuwe website maken voor Schildersbedrijf Vriedok was een leuke uitdaging. De website is overzichtelijk opgemaakt en dit kun je terugvinden in bijvoorbeeld de drie hoofdcategorieën en de diensten menu’s op de pagina’s. Verder vind u op deze website een offerte aanvraag formulier, een projecten overzicht en diverse pagina’s met interessante informatie.

Het bijzondere van deze website ziet u in de opmaak en de geanimeerde items, die je vooral terug vindt op de pagina home en projecten.
Responsive design is niet meer weg te denken en daarom is deze website dan ook volledig responsive en zoekmachine vriendelijk.

Onze speerpunten vind je dan ook terug in deze website:

  • Opmaak.
  • Inhoud.
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO).
  • Pagina snelheid.

Afgerond: Maart 2016

www.vriedok.nl
www.facebook.com/vriedok
https://plus.google.com/

Willem de Vries – Teun de Vries van CustomYou is een verfijnde ontwerper. Met zijn creatieve ideeën weet hij op een slimme manier de aangeleverde kopij en foto’s op elkaar af te stemmen.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen ? Neem contact op via onderstaand contact formulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.