Sportvereniging Urk

Webdesign Sv Urk

Sportvereniging Urk

Sportvereniging Urk is met ruim 1100 leden de grootste sportvereniging van Urk. Totaal spelen er 82 elftallen in competitieverband. Het eerste elftal speelt in de zaterdag Hoofdklasse C.
De wedstrijden en trainingen worden afgewerkt op Sportpark “de Vormt”, waar de club de beschikking heeft over 10 speel- en trainingsvelden waarvan 5 met lichtinstallatie. Twee velden zijn zgn. Stergrazovelden, d.w.z. met extra sterke graszoden zodat er zowel op getraind als gespeeld kan worden.

Website

Het is een zeer uitgebreide en diverse website geworden met als doel de leden en bezoekers zo goed mogelijk van informatie te voorzien.
U vindt op de voorpagina van de website een overzicht van het nieuws wat geschreven wordt door verschillende redacteurs, ook vindt u daar de aankomende evenementen.
Op de website is een uitgebreid programma overzicht te vinden van de aankomende wedstrijden en een overzicht van de uitslagen van de wedstrijden die gespeeld zijn.
Verder vindt u van een aantal teams, informatie over programma, selectie en tegenstanders. Zoals u merkt is er genoeg te vinden op de website van Sportvereniging Urk.

Afgerond:November 2013
www.svurk.nl
https://twitter.com/

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen ? Neem contact op via onderstaand contact formulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.