Veco BV

Veco BV

Bij Veco Groenten en Bloembollen BV in de Noordoostpolder verwerken ze groenten tot een halffabricaat voor industriële klanten. Zij zijn gespecialiseerd in het telen en schillen van zilveruien en het wassen en sorteren van parijse wortelen.

Website

De nieuwe website van Veco BV heeft als doel om de klanten een duidelijk overzicht te geven van de diensten die door Veco BV geleverd worden.
De website heeft een duidelijke navigatie structuur en de content is overzichtelijk en duidelijk. Het resultaat is een duidelijke meertalige responsive Joomla website geworden.
De website is SEO vriendelijk opgeleverd en wordt goed gevonden op de belangrijkste kernwoorden van Veco. Zoekt u maar eens op ‘parijse wortelen‘ of ‘zilveruien‘.

Afgerond: Mei 2014
www.vecobv.nl
https://plus.google.com/

Mark Veendrick – Dankzij de nieuwe meertalige website welke goed vindbaar is in Google kunnen onze klanten in het buitenland, waar onze belangrijkste markt ligt, ons goed vinden! Ook door de transparante bezoekersgegevens is het verschil met de vorige website inzichtelijk gemaakt en blijft deze eenvoudig te monitoren.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via onderstaand contact formulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.