SEA & Google Adwords

SEA google adwords

Wat is SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising (zoekmachine marketing) en houdt in het kort in dat de webpagina/advertentie op een prominente plaats staat in zoekmachine resultaten. Kleine advertenties die tegen betaling geplaatst worden bij zoekopdrachten/trefwoorden. Dit gebeurd als de zoekwoorden overeenkomen met de zoektermen in de advertentie.

Het doel van SEA

Het doel van deze advertenties is het genereren van zoveel mogelijk bezoekers. Als de advertentie weergegeven wordt in de zoekresultaten en er geklikt wordt op deze advertentie wordt de bezoeker doorgestuurd naar de website om uw conversiedoel te bereiken. Het conversie doel hangt af van de belangen van de website, meestal gaat dit om een bestelling of betaling maar kan ook een registratie of aanmelding als doel hebben. Het gaat uiteindelijk dus niet om het aantal bezoekers maar hoeveel bezoekers uw conversiedoel bereiken.

Google Adwords

Google Adwords is één van de aanbieders van deze advertenties die de mogelijkheid biedt om uw conversiedoel te bereiken.
Adwords is er om uw bedrijf online vindbaar te maken en contact te leggen met klanten op internet, ongeacht welk apparaat er gebruikt wordt want er kan op elke device geadverteerd worden.
Meer informatie kunt u hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.