Tips om je website te optimaliseren

SEO

Wil je weten wat je moet doen om je website te verbeteren en sneller te maken, maar weet je niet waar je moet beginnen, dan zijn de volgende websites een goed begin. Ze geven een uitgebreid overzicht van de snelheid van de website en de SEO en geven tips hoe je de website beter kunt maken.

check  https://www.webcijfers.nl
check  http://gtmetrix.com
check
  https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights

 

Webcijfers

Op webcijfers kan je een gedetailleerd rapport krijgen over je website op basis van verschillende SEO punten. Denk hierbij aan sleutelwoorden, inhoud, backlinks, social media etc. Deze kunnen je helpen om je zoekmachine optimalisatie nog beter te maken en zo je klanten en doelgroepen beter te bereiken.

webijfers seo optimalisatie

Gtmetrix

Deze website genereert een performance report. Ze analyseren je website en geven je tips en trucks om je website nog sneller en beter te maken, zodat je klanten niet weggaan omdat je website traag laadt. Tevens wordt pagina snelheid ook een steeds sterker wordend item in verband met zoekmachine optimalisatie. Ze controleren bijvoorbeeld op css, javascript, gzip compressie, html en het optimaliseren van je afbeeldingen etc.

 

gtmetrix pagespeed

Pagespeed Google

De pagespeed test pagina van Google is een handig hulpmiddel om de snelheid struikelblokken op je pagina te vinden. Google geeft je een score indicatie en een overzicht op mobiel en desktop niveau met daarin de punten die kritiek zijn en de punten die nog verbeterd kunnen worden. Verder geeft Google een overzicht van de regels die al uitgevoerd zijn op je website.

Google pagespeed

 

Op deze manier kan je de website nog beter maken en je klanten een stap voor blijven door je te richten op zoekmachine optimalisatie waar pagina snelheid een belangrijk onderdeel in wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.