Website realisatieWebsite realisatie is meer dan alleen een website, wanneer de beslissing gemaakt word om over te gaan tot een website of een make over van de huidige website en het verbeteren van de online strategie is een goede voorbereiding een must. Wij helpen u daar graag bij om deze stappen te maken. Het hebben van een website is niet voldoende. Inhoud, zoekmachine optimalisatie en een goede strategie zijn kernpunten in de nieuw te vormen website.

Website realisatie? Wij maken graag persoonlijk met u kennis, zodat u ons leert kennen en wij u.

Website realisatie / Strategie

Om tot website realisatie te komen is in de voorbereidingsfase, is het eerste wat wij doen, een websitestrategie bepalen. Vanuit hier kunnen starten en krijgen wij de kennis wat u met de website wilt. Wie u klanten zijn en wat u doel is. U bent de expert op uw vakgebied en heeft de kennis om de inhoud te vormen van de website. Wij geven hier sturing aan en geven u nuttige tips en toevoegingen. Wij werken niet vanuit de lay-out maar vanuit de inhoud, omdat wij geloven dat goede content belangrijk is. Daarom is het belangrijk om te weten wie de doelgroep is en wat er nodig is om deze doelgroep te bereiken.

Ontwerp en uitvoering

Nadat we weten wat u wensen zijn en het doel van de website vormgegeven is. Kunnen wij beginnen met het schrijven van de code en het vormgeven van de website. Bent u het eens met de vormgeving, dan werken wij daaruit verder. Wij streven naar een optimaal resultaat en zijn pas tevreden als u dat bent. Tijdens de uitvoering van het bouwen van uw website houden wij u op de hoogte. Zo blijven wij in contact en heeft u duidelijk zicht op het bouwproces. Wij zien toe op het optimaal presenteren van u website op het gebied van SEO, pagina snelheid en gebruikersgemak.

Controle fase

Wij voeren een laatste algehele website-check uit en controleren daarna samen met u de website. Indien u tevreden bent, dan is het moment aangebroken om de website officieel te lanceren.
Elke pagina, elk tekst, link en foto word gescand zodat wij zeker weten dat u de website krijgt die u van ons mag verwachten.

Onderhoud / Monitoring

Een goede website heeft onderhoud nodig. Wij bieden u dan ook, na het lanceren van de website, vrijblijvend een onderhoudscontract aan. De eerste maand na het lanceren van de website zijn wijzigingen gratis. Meer informatie hierover kunt u vinden op de pagina “Onderhoudscontract“.

Een website is namelijk nooit af. Nadat de website opgeleverd is moet je blijven monitoren wat de bezoekers op uw website doen. Zo kunnen we in kaart krijgen wat werkt en wat misschien verbeterd moet worden. Zo kan de strategie bijgesteld worden, inhoud veranderd worden en gekeken worden waarom bepaalde pagina bijvoorbeeld niet scoren.

Wilt u onze beter leren kennen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct.