Zoekmachine optimalisatie – (SEO)

zoekmachine optimalisatie zorgt voor wel het belangrijkste van uw website, namelijk dat u bezoekers krijgt en dat deze bezoekers klanten worden.  Bij CustomYou weten we hoe belangrijk het is om juist hierin in te zoomen en ervoor te zorgen dat uw website optimaal presenteert.
Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel van zoekmachine marketing om dit te realiseren; het zo hoog mogelijk laten scoren van uw website in de zoekresultaten.

Wat is er belangrijk bij het bouwen, beheren en onderhouden van een website?

Techniek

Het is vanzelfsprekend dat een website up-to-date is en de laatste technieken volgt. Wij werken met de laatste versies van PHP – MySQL en het content management system (CMS). In 2015 heeft Google bekent gemaakt dat een responsive website gaat meetellen met de ranking die je website krijgt in resultaten. CustomYou maakt dan ook uitsluitend websites die deze normen volgen. Een website beschikbaar op pc, tablet, laptop en telefoon. Controleer of uw website mobiel vriendelijk is op: google mobile friendly test.

Structuur

Een duidelijke structuur binnen uw website brengt uw bezoekers waar ze willen zijn. Geen onduidelijke navigatie of content, maar pagina’s die relevant zijn en alleen navigatie en content tonen die aansluiten bij het doel van de pagina. Het doel is om uw bezoeker direct duidelijk te maken wie u als bedrijf bent en wat u presenteert.

Inhoud

De inhoud is één van de belangrijkste zoekmachine optimalisatie (SEO) normen die moet voldoen. Denk aan pagina’s die gevuld zijn met informatie die belangrijk is en die de belangrijkste trefwoorden bevatten. Titels die aansluiten bij de pagina en alinea’s die geschreven zijn. Afbeeldingen die aansluiten en duidelijk maken wat u verteld.

Linkbuilding

Linkbuilding bestaat binnen en buiten uw website. Binnen uw pagina kunt u door refereren naar een andere pagina die aansluit, maar ook naar externe links om uw verhaal te ondersteunen. Het schrijven van een blog is belangrijk omdat u steeds nieuwe links/content op uw website genereert waardoor de zoekmachines met indexeren dit weer oppakken.

Social Media speelt hierin een steeds belangrijker rol en kan u helpen om bezoekers te trekken naar uw website. Door bijvoorbeeld het posten van blog artikelen op Facebook, Twitter en LinkedIn. En het uitwisselen van links met andere websites (link ruil).

Kernwoorden

Zoals eerder aangegeven is het belangrijk dat u gevonden wordt op kernwoorden die opgezocht worden in zoekmachines. Wij zorgen dat alleen de beste kernwoorden gebruikt worden maar die wel de beste match hebben met uw website.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen neem dan contact met ons op